Web Analytics Made Easy - Statcounter

رپورتاژ تبلبغی / اگر 18 سالتان شده و یا در سنین بالاتر هستید و می خواهید برای گرفتن گواهینامه و رانندگی قانونی در شهر اقدام کنید اما شرایط و هزینه های گرفتن گواهینامه رانندگی و ثبت نام در آموزشگاه رانندگی را نمی دانید به شما توصیه می کنم حتما این مقاله را تا انتها بخوانید .

 



در این مقاله هزینه گواهینامه و تمامی شرایط لازمه برای گرفتن گواهینامه بررسی شده و همینطور به شما می گوییم جهت قبولی در امتحان آیین نامه رانندگی باید از چه منابعی استفاده کنید و همینطور به صورت مفصل در ادامه کتاب آیین نامه رانندگی پایه سوم را بررسی می کنیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شرایط ثبت نام برای گرفتن گواهینامه

برای اینکه بتوانید به راحتی و قانونمند در شهر رانندگی کنید باید حتما شرایطی را داشته باشید که به شرح زیر می باشد :

·         سن شما بالای ۱۸ سال باشد.

·         چشم پزشک سلامت چشمان شما را تایید کرده باشد.

·         گروه خونی شما مشخص و سلامت بدنی شما تایید شده باشد.

·         کلاس‌های عملی و تئوری را در یک آموزشگاه رانندگی معتبر گذرانده باشید.

·         هزینه گواهینامه را پرداخت کرده باشید.

·         در امتحان آیین نامه رانندگی قبول شوید.

·         در امتحان عملی و رانندگی در شهر قبول شوید‌.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام

وقتی برای  ثبت نام به آموزشگاه رانندگی می روید باید حتما مدارک زیر را به همراه داشته باشید :

·         اصل شناسنامه عکس‌دار همراه کپی از صفحۀ اول و صفحۀ توضیحات

·         اصل کارت ملی یا تاییدیه صادره از اداره ثبت احوال

·         هشت قطعه عکس ۴×۳ مربوط به سال جاری

 

 

 

 

هزینه گواهینامه چقدر می شود ؟

هزینه گرفتن گواهینامه رانندگی به شرح زیر می باشد :

·         هزینه کلاس تئوری: 180 هزار تومان

·         هزینه کلاس عملی: 800 هزار تومان

·         هزینه تمبر (برای واریز به حساب‌نیروی انتظامی و شهرداری): 40 هزار تومان

·         هزینه مردودی در امتحان آیین نامه: 3 هزار تومان

·         هزینه مردودی در آزمون عملی: 10 هزار تومان

·         هزینه چشم پزشکی و آزمایش گروه خون: حدوداً 180 هزار تومان

در مجموع هزینه گواهینامه رانندگی چیزی بین 1.000.000 الی 1.400.000 هزار تومان می‌شود.

 

مراحل گرفتن گواهینامه

اگر شرایط اولیه را برای گواهینامه گرفتن دارید، وقت آن رسیده که با طی کردن مراحل زیر به گواهینامه خودتان برسید.

 

 

مرحله‌اول: شرکت در کلاس‌های تئوری

به یک موسسه‌آموزش رانندگی معتبر بروید تا در کلاس‌های تئوری و یادگیری مباحث فنی دربارۀ رانندگی و خودرو شرکت کنید. مباحثی که در کلاس‌های نظری ارائه می‌شوند شامل موارد زیر هستند:

·         قوانین و مقررات رانندگی در ایران

·         مباحث فنی خودرو ( مکانیک و نحوۀ کار هر بخش از خودرو)

·         شناخت تابلو‌ها و علائم رانندگی

·         و...

پس از گذراندن این جلسات که معمولاً در ۶ جلسۀ یک ساعت و نیمه ارائه می‌شود به مرحلۀ دوم می‌رسید.

 

 

مرحله‌دوم: شرکت در کلاس‌های عملی

پس از آشنایی کلی با رانندگی و قبول شدن در آزمون تئوری مقدماتی که توسط آموزشگاه برگزار می‌شود، نوبت می‌رسد به شرکت در کلاس‌های عملی. این کلاس‌ها بین 10 تا 12 جلسه برگزار می‌شوند. شما با هر سطح از دانش رانندگی که باشید، در پشت فرمان یک اتومبیل واقعی می‌نشینید و به کمک یک مربی توانا، به تمرین و یادگیری رانندگی می‌پردازید.

مرحله سوم: آزمون مهم و تاثیرگذار آیین نامه

این آزمون به‌صورت تستی برگزار می‌شود. منبع این آزمون یک کتاب است؛ کتاب آیین نامه‌رانندگی. کتابی پرحجم و پر از علائم و تابلوهایی که شما باید آن‌ها را بارها بخوانید تا بتوانید امتحان آیین‌نامه‌را پاس کنید.

برای دانلود کتاب آیین نامه نیز می توانید به سایت گواهیران مراجعه کراده و به راحتی کتاب آیین نامه پایه سوم را دریافت کنید .

شاید کمی ناامیدکننده به نظر برسد، اما بهتر است بدانید که متاسفانه درصد بالایی از شرکت‌کنند‌گان در آزمون تئوری آیین نامه برای بار اول مردود می‌شوند. از این رو ما گزینۀ دیگری را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم تا به‌صورت قطعی جزو پذیرفتگان آزمون آیین نامه باشید.

دانلود نمونه سوالات آیین نامه رانندگی از سایت گواهیران :

در سایت گواهیران، هر ماه نمونه سوالات جدیدی از آیین نامه رونمایی می‌شود که می‌توانید مجموعۀ این سوالات را دانلود کنید و با تسلط کامل در جلسه امتحان آیین نامه رانندگی حاضر شوید.

درواقع با دانلود سوالات آیین نامه از گواهیران شما بدون هیچ نگرانی ‌می‌توانید مرحله آزمون آیین‌ نامه را که یکی از مهم‌ترین شرایط گواهینامه است، پشت سر بگذارید.

مرحله چهارم: آزمون عملی در رانندگی

پس از اینکه تمام کلاس‌های عملی را به همراه چند کلاس تمرینی گذراندید و در امتحان عملی مقدماتی که آموزشگاه از شما می‌گیرد، قبول شدید؛ می‌توانید برای شرکت در آزمون عملی واقعی کاندید شوید. آزمون به این صورت برگزار می‌شود که شما به همراه یک افسر راهنمایی و رانندگی سوار اتومبیل می‌شوید و ایشان از شما می‌خواهد که رانندگی کنید تا سطح تسلط و آمادگی شما را بسنجد.

 

نکات مهم در هنگام آزمون عملی رانندگی

توجه به نکات زیر می‌تواند به شما کمک کند تا به‌آسانی در آزمون عملی رانندگی قبول شوید.

·         آرامش خودتان را در تمام مراحل حفظ کنید و سعی کنید که هرگونه استرسی را از خودتان دور کنید.

·         به آیینه‌ها، وضعیت صندلی و کمربند‌ها به‌خوبی دقت کنید و پیش از حرکت همۀ این موارد را چک کنید.

·         به دستورات افسر دقت کنید تا بتوانید آن‌ها را به‌صورت صحیح انجام دهید.

·         اگر افسر از شما خواست پارک کنید، مراقب نکات مهم در هنگام پارک کردن باشید. برای مثال از پارک‌کردن جلوی پارکینگ یا در محدودۀ پارک ممنوع بپرهیزید.

·         توجه کنید که اصلاً نیازی به عجله نیست، چراکه افسر‌ها معمولاً در پی سنجیدن میزان تسلط شما زمان رانندگی هستند؛ نه سرعت‌شما.

·         از پارک دوبل‌هم اصلاً نترسید. سعی کنید که در جلسات تمرینی و آموزشی‌تان به این نوع از پارک کردن مسلط شوید تا بتوانید در روز امتحان خون‌سردی خودتان را حفظ کنید.

سخن پایانی

در آخر لازم است این نکته را مجدداً بگوییم که اگر هنوز سوالی گوشه ذهنتان وجود دارد، حتماً به وبسایت رانندگی گواهیران سر بزنید تا هر اطلاعاتی را که در مورد گرفتن گواهینامه یا سوالات امتحان آیین نامه نیاز دارید؛ بدست بیاورید. امیدواریم که در آزمون عملی و تئوری پیش رویتان موفق باشید و هرچه زودتر راننده شوید .

 

   

 این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: نوین امتحان آیین نامه گواهینامه رانندگی آیین نامه رانندگی هزینه گواهینامه گرفتن گواهینامه کتاب آیین نامه آزمون عملی کلاس های عملی هزار تومان ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۳۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره

در راستای ابهامات داوطلبان کنکور و همچنین پایه‌های دهم و یازدهم جهت ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره به برخی از مهمترین این سوالات در ادامه پاسخ داده می‌شود:

ـ منظور از دانش آموز / هنرجو در شیوه نامه اجرایی ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره کیست؟

افرادی هستند که در سال تحصیلی  ۱۴۰۳ ـ۱۴۰۲ در مدرسه روزانه و یا در نیمسال دوم سال تحصیلی مذکور در مدارس بزرگسالان، آموزش از راه دور یا ایثارگران ثبت نام کرده و در آزمون‌های خرداد ۱۴۰۳ شرکت می‌کنند.

ـ آیا دانش آموزان پایه یازدهم روزانه می‌توانند دروس پایه دهم را ایجاد سابقه کنند؟

متناظر با رشته تحصیلی خود بله؛ به طور مثال دانش‌آموزی که سال دهم رشته انسانی بوده و تغییر رشته به تجربی داده و اکنون مشغول به تحصیل در پایه یازدهم تجربی است می‌تواند در خرداد پایه یازدهم از طریق سامانه، دروس پایه دهم تجربی را ایجاد سابقه کند.

ـ آیا دانش‌آموزان پایه دوازدهم روزانه می‌توانند دروس پایه دهم و یازدهم را ایجاد سابقه کنند؟

متناظر یا غیر متناظر با رشته تحصیلی خود بله؛ برای مثال دانش آموزی که در پایه دوازدهم رشته انسانی مشغول به تحصیل است و دروس پایه دهم و یازدهم را ایجاد سابقه نکرده است از طریق سامانه ایجاد سابقه کند.

مثال دیگر آنکه دانش آموز پایه دوازدهم که می‌خواهد در گروه آزمایشی غیر متناظر با رشته تحصیلی خود در کنکور سراسری شرکت کند، می‌تواند دروس موثر به گروه آزمایشی را از طریق سامانه ایجاد سابقه کند.

ـ آیا دانش‌آموزان روزانه می‌توانند غیر متناظر با رشته در حال تحصیل خود ایجاد سابقه کنند؟

دانش آموزان پایه یازدهم که تغییر رشته داده‌اند می‌توانند دروس پایه دهم را ایجاد سابقه کنند.

ـ آیا هنرجویانی که (روزانه/ بزرگسال) در آزمون نهایی دروس موثر در گروه آزمایشی هنر شرکت می‌کنند می‌توانند درخواست اعمال همان نمره را در مدرک تحصیلی داشته باشند؟

در صورتی که درخواست خود را در سامانه ثبت کنند، نمره مکتسبه نهایی به جای نمره داخلی در کارنامه تحصیلی ثبت خواهد شد.

ـ آیا دانش آموزان مشغول به تحصیل می‌توانند همزمان با انتخاب دروس باقیمانده خود برای دروسی که قبلاً نمره قبول کسب کرده‌اند اقدام به ثبت نام ترمیم نمره کنند؟

بله؛ دروس باقیمانده خود را می‌توانند در مدرسه و دروس ترمیم نمره را در سامانه ثبت نام کنند.

ـ آیا دانش‌آموزان بزرگسال برای خرداد می‌توانند تمام دروس یک پایه را ثبت‌نام و در آزمون آن شرکت کنند؟

بله؛ دانش آموزان شاخه نظریه مدارس بزرگسالان آموزش راه دور ایثارگران و داوطلبان آزاد می‌توانند بدون اخذ مجوز از کمیسیون خاص تمام دروس (نهایی /غیر نهایی) را معادل با یک پایه تحصیلی با رعایت توالی دروس در نیمسال دوم انتخاب و در آزمون خرداد شرکت کنند.

ـ در صورتی که آزمون درس انتخابی برای ایجاد سابقه با آزمون درس اصلی تداخل داشت چه اقدامی باید انجام داد؟

متقاضی باید در آزمون درس انتخابی در خرداد و آزمون درس اصلی در شهریور شرکت کند (وضعیت درس اصلی در خرداد غیبت موجه ثبت می‌شود).

ـ فارغ التحصیل رشته علوم انسانی که متقاضی شرکت در گروه ریاضی و فنی است آیا می‌تواند درس عربی ۳ رشته انسانی را برای رشته ریاضی ترمیم کند و یا باید حتماً باید عربی رشته ریاضی را ایجاد سابقه کند؟

به انتخاب خود می‌تواند همان درس عربی ۳ انسانی را ترمیم و یا عربی ۳ رشته ریاضی را ایجاد کند و یا اینکه بدون شرکت در آزمون ترمیم یا ایجاد سابقه، نمره قبلی درس عربی ۳ انسانی را به عنوان سابقه تحصیلی به جای عربی ۳ ریاضی استفاده کند.

ـ آیا دروس عربی و فارسی شاخه فنی حرفه‌ای که برای گروه آزمایشی هنر ایجاد شده است، برای گروه‌های آزمایشی اصلی نیز اعمال می‌شود؟

خیر؛ متقاضی باید این دو درس را در همان گروه اصلی ایجاد سابقه کند.

ـ آیا فارغ التحصیل رشته نظری که می‌خواهد در گروه هنر شرکت کند باید دروس عمومی را ایجاد سابقه کند یا همان دروس شاخه نظری برای گروه هنر نیز محاسبه می‌شود؟

بله محاسبه می‌شود. در صورت تمایل دروس عربی ۳ و فارسی ۳ ویژه شاخه فنی حرفه‌ای و کار و دانش را نیز می‌تواند ایجاد سابقه کند و دروس سلامت و بهداشت تعلیمات دینی ۳ زبان خارجی شاخه نظری را که قبلاً ایجاد کرده، می‌تواند ترمیم نمره کند.

ـ آیا رعایت سقف واحد برای متقاضیان ایجاد سابقه و ترمیم نمره الزامی است؟

خیر؛ ایجاد سابقه و ترمیم نمره سقف واحد ندارد.

ـ یک فرد چند بار می‌تواند از فرصت ترمیم نمره استفاده کند؟

 فقط یک بار؛ ضمناً از زمان ابلاغ مصوبه جلسه ۵۷ کمیسیون معین شورای عالی در تاریخ  ۱۴۰۲/۹/۲۷، به افرادی که قبل از ابلاغ این مصوبه ترمیم نمره کرده‌اند، یک بار دیگر فرصت ترمیم داده می‌شود.

ـ فردی که در آزمون ایجاد سابقه و یا ترمیم نمره غیبت داشته است «تراز» این درس چگونه محاسبه می‌شود؟

غیبت در آزمون نهایی خرداد (موجه یا غیر موجه) به منزله درج نمره خام «صفر» در محاسبه نمره کل سابقه تحصیلی است.

ـ متقاضیان ایجاد سابقه/ترمیم نمره که در آزمون نهایی غیبت داشته‌اند آیا می‌توانند مجدداً در نوبت بعدی در آزمون شرکت کنند؟

ثبت نام مجدد از متقاضیان ایجاد سابقه و ترمیم نمره که درسی را انتخاب کرده‌اند اما در آن آزمون شرکت نکرده‌اند (غیبت موجه یا غیر موجه) بلامانع است.

ـ فردی که در آزمون نهایی غیبت داشته است و مجدداً بر اساس شیوه نامه ایجاد سابقه تحصیلی ترمیم نمره در آزمون نهایی شرکت می‌کند، آن آزمون ایجاد سابقه محسوب می‌شود یا ترمیم نمره؟

در صورتی که در درس غیبت، قبلا نمره داشته، آزمون جدید ترمیم و در غیر این صورت ایجاد سابقه محسوب می‌شود.

ـ سوابق تحصیلی چه سال و نوبت‌هایی به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شود؟

در نظام آموزشی جدید ۳ـ ۳ـ ۶ از سال ۱۴۰۲ و بعد از آن، صرفاً نتایج آزمون‌های نهایی نوبت خرداد به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شود. در این سال‌ها نتایج آزمون‌های نهایی نوبت‌های شهریور و دی به عنوان سابقه تحصیلی لحاظ نمی‌شود.

همچنین در نظام آموزشی سالی ـ واحدی نتایج آزمون‌های نهایی دیپلم اخذ شده بعد از نوبت خرداد سال ۱۳۸۴ به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شود. همچنین در نظام آموزشی سالی واحدی نتایج آزمون‌های نهایی پیش دانشگاهی اخذ شده بعد از نوبت خرداد سال ۹۱ به عنوان سابقه تحصیلی در نظر گرفته می‌شوند.

ـ جداول عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی نظام آموزشی سالی واحدی مربوط به کدام دسته از متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره است؟

متقاضیانی که دارای سابقه تحصیلی در نظام سالی واحدی هستند یعنی دارای نمره آزمون نهایی دیپلم از خرداد ۱۳۸۴ به بعد و پیش دانشگاهی از خرداد ۹۱ به بعد می‌بایست بر اساس جداول مربوط به نظام آموزشی سالی واحدی اقدام به ایجاد سابقه تحصیلی و یا ترمیم نمره کنند.

ـ جداول عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی دیپلم نظام آموزشی ۳ـ ۳ـ ۶ مربوط به کدام دسته از متقاضیان ایجاد سابقه تحصیلی است؟

متقاضیانی که فاقد سابقه تحصیلی هستند از قبیل فارغ التحصیلان قبل از خرداد ۱۳۸۴؛ فارغ التحصیلان شاخه‌های کار و دانش و فنی حرفه‌ای؛ فارغ‌التحصیلان مدارس بین‌الملل طلاب حوزه‌های علمیه باید بر اساس جداول مربوط به نظام آموزشی ۳ـ ۳ـ ۶ اقدام به ایجاد سابقه تحصیلی کنند.

ـ آیا به شرکت کنندگان در آزمون ایجاد سابقه و ترمیم نمره «کارنامه» ارائه می‌شود؟

نمرات ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره صرفاً به عنوان سابقه تحصیلی اعتبار خواهد داشت و در کارنامه تحصیلی متقاضی منظور نمی‌شود. فرایندهای ثبت نام و اعلام نتایج قطعی این آزمون‌ها بدون مراجعه حضوری به مدرسه و به صورت الکترونیکی از طریق سامانه my medu.ir  می‌شود و گواهی یا کارنامه‌ای برای شرکت کنندگان صادر نخواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • قوانین جدید صدور گواهینامه رانندگی برای سال ۱۴۰۳
  • گواهینامه رانندگی با چند نمره منفی ضبط و باطل می‌شود؟
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی و دردسر‌های بعدش!
  • هشدار به دارندگان گواهینامه رانندگی؛ خرید و فروش نکنید!
  • مهمترین اخبار ۱۶ اردیبهشت/ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • ماجرای فروش گواهینامه‌؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان